3 tips om efficiënter te werken in je bedrijf dankzij Microsoft Workplace Analytics.

Algemeen
vrijdag, 18 augustus, 2017
ESC - IT empowering business - Microsoft Office 365 partner


Er zijn meer hulpmiddelen dan ooit om werk gedaan te krijgen. Van e-mail tot videogesprekken, tot gedeelde documenten waarin je tegelijkertijd samenwerkt. Toch lijkt het alsof er nog niet genoeg tijd zit in een dag. Als je efficiënter wilt werken, is Workplace Analytics in Office 365 heel handig.Workplace Analytics geeft je inzicht waar je tijd kunt besparen. Dus, geen tijd te verliezen? Lees deze 3 tips om met jouw bedrijf te starten met Workplace Analytics in Office 365.


* 1. Ga van start met je hele bedrijf.
Gemiddeld bespaart een werknemer ongeveer 4 uur per week op e-mails en vergaderingen, als hij gebruikmaakt van Workplace Analytics. Dat betekent dat 100 medewerkers die Workplace Analytics voor een maand gebruiken samen instaan voor zo’n extra 10 fulltime medewerkers. Het is dus slim om direct je hele bedrijf erbij te betrekken.

* 2. Zorg voor betrokkenheid van je werknemers.
Werknemers waarvan het hoofd overloopt door overvolle agenda’s en te veel e-mails, houden minder ruimte over in hun hoofd voor werk dat belangrijk is. Workplace Analytics helpt je werknemers om afleidingen te constateren, zo te verminderen en hiermee de productiviteit te verhogen. En als je productiever bent met een rustiger hoofd, komt dit weer ten goede voor je balans tussen werk en privé.

* 3. Maak slimme beslissingen met je team.
Zo’n 80% van de interacties tussen mensen vindt plaats op de afdeling zelf. Het gaat in de gesprekken veel vaker om het delen van informatie, dan om een creatieve en innoverende brainstorm. Geen wonder dat die communicatie zo onproductief lijkt. Het dashboard van Workplace Analytics geeft je inzicht welke medewerkers nauw met elkaar samenwerken en hoe die communicatie verloopt. Zo zie je als werknemer hoe effectief je e-mails zijn: hoeveel mensen je bericht hebben gelezen, hoe snel en wat de reactiesnelheid was. Als leidinggevende stuur je werknemers aan om efficiënter te communiceren.ESC - IT empowering business - Microsoft Workplace Analytics - Office365  • NIEUWSGIERIG naar meer ... Microsoft Workplace Analytics ?

Het maakt gebruik van Office 365-samenwerkingsgegevens om krachtige nieuwe inzichten te leveren voor ondernemingsproductiviteit. Het helpt leidinggevenden samenwerkingspatronen in meerdere organisaties te begrijpen die de productiviteit en werknemersbetrokkenheid beïnvloeden.ESC - IT empowering business - Microsoft Workplace Analytics - Office365

++ Krijg realtime, actiegerichte inzichten.
Zie hoe je organisatie tijd doorbrengt en intern en extern samenwerkt met ongeëvenaarde inzichten uit Office 365. Workplace Analytics geeft leidinggevenden tientallen actiegerichte gedragsstatistieken over tijd en netwerken om verschillende strategische beslissingen te ondersteunen, waaronder teamsamenstelling, resourcetoewijzing en werkruimteplanning.


ESC - IT empowering business - Microsoft Workplace Analytics - Office365


++ Neem beslissingen op basis van gegevens.
Workplace Analytics biedt een rijke verzameling objectieve gegevens om betere zakelijke beslissingen te kunnen nemen. Ondersteunende verkenningsdashboards wijzen op potentiële probleemgebieden, terwijl flexibele query’s antwoord geven op doelgerichte bedrijfsvragen over indienstnemingsstrategieën, nieuwe organisatiestructuren, en bedrijfsprogramma’s.ESC - IT empowering business - Microsoft Workplace Analytics - Office365


++ Stimuleer organisatieverandering.
Vul Office 365-gegevens aan met bedrijfsresultaten om aanbevolen procedures, voorspellingsmodellen en benchmarks op te stellen. Introduceer veranderingsinitiatieven op basis van gedragsgegevens en meet het succes van programma’s in de loop der tijd. Er zijn speciale adviesservices beschikbaar om je te helpen zakelijke uitdagingen te kwantificeren en veranderingen te implementeren.


ESC - IT empowering business - Microsoft Workplace Analytics - Office365


++ Privacy en compliance ontworpen voor jou.

Workplace Analytics biedt privacyinstellingen om te voldoen aan je behoeften en compliance met betrekking tot het beschermen van je gegevens. GDPR. Klanten beslissen welke populaties er moeten worden geanalyseerd en houden de controle over gegevensverzamelings- en deïdentificatienormen. Workplace Analytics analyseert alleen Office 365-metagegevens. De mate van gegevenszichtbaarheid en -verzameling is afhankelijk van de rol en klantvoorkeuren.
ESC - IT empowering business - Microsoft Workplace Analytics - Office365


SOURCE
Edouard Gilain - Product Manager Microsoft Office 365 - Microsoft BE - 16/08/2017 #MicrosoftPulse
#DoCoolThings #DoGreatThings #DoSmartThings #DoGoodThings #slimwerken #productiviteit

Nieuwsbrief

Ons team van +75 experts deelt zijn kennis. Benieuwd naar de laatste evoluties?
Ontvang je ook graag telkens een uitnodiging voor de informatieve ontbijtsessies? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!