E-book: Bedrijfsprocessen koppelen en groeien in de maakindustrie

  Verbeter je efficiëntie en productiviteit en neem voorsprong op de concurrentie.

  Wat als je een uitgebreide bedrijfsoplossing had waarmee kleine en middelgrote bedrijven hun financiën, verkoop, klantenservice en operationele activiteiten kunnen koppelen?

  Als je verschillende gescheiden systemen wilt combineren tot één systeem, heb je een uitgebreide bedrijfsoplossing nodig die altijd en overal een volledig overzicht biedt van je maakbedrijf: Business Central.

  Heb je het gevoel dat je uit jouw huidige ERP-systeem bent gegroeid?

  • Je kan hogere voorraad- en handelsvolumes niet aan
  • Je hebt een gebrek aan middelen voor interne audits
  • Je botst op problemen met schaalbaarheid, mobiliteit en de cloud

  Digitalisering op de productievloer ligt nu binnen handbereik van elk bedrijf.

  Een digitale productievloer vraagt enerzijds slimme digitale oplossingen en anderzijds geschoolde medewerkers die zich als een vis in het water voelen in deze digitale omgeving. Aan digitale tools voor de ‘shopfloor’ alvast geen gebrek, zelfs voor het KMO-segment. 

  Low code apps & schermen
  Bouw zonder programmeer-kennis je eigen apps en schermen voor specifieke productie-activiteiten die netjes integreren met je cloud-ERP!

  Smartphone en tablet AR
  Laat experts live meevolgen door de telefooncamera van je medewerker en krijg live hulp met Augmented Reality Remote Assistance.

  AR en VR headsets
  Visualiseer jouw product-ontwikkeling. Combineer met digital twins van je producten en productielijnen en optimaliseer zo jouw productieproces.