We put the business back in e-business

We zijn business consultants en technologie-specialisten in hart en nieren die weten hoe het web werkt.

Online platformen en websites maken

online platformen en websites.

SEO: online zichtbaarheid optimaliseren

Jouw website aan de top van de organische zoekresultaten.

We zijn business consultants en technologie-specialisten in hart en nieren die weten hoe het web werkt. Waarom is dat belangrijk? Start je als organisatie net met een e-business integratie of je wilt jouw e-business vernieuwen, redesignen of gewoon verbeteren, dan is het aangeraden om in te zetten op een team van experts die het business-aspect niet uit het oog verliezen.

Lets Talk Shop Podcast

🎙Podcast ‘Let’s Talk Shop’
In “Let’s Talk Shop” kaart Yassin Ait Lamine interessante e-commerce cases en onderwerpen aan. Experts delen hun ervaring met jou.
▶ 10 episodes

future ready e-business tech

Future ready e-business tech

Onze technologie-experten stellen de hoogste eisen aan de e-business oplossingen die we gebruiken, zodat jij een future proof e-business platform krijgt dat meegroeit met je noden.

Ons Gold Partnership met Microsoft geeft toegang tot de nieuwste AI, IoT en machine learning functionaliteiten. Partners als Sana Commerce, Shopify, NatchOS, PimLayer en DatoCMS bieden best in class oplossingen en onze eigen .net en Microsoft SQL-ontwikkelaars behoren tot de absolute top.

Level up your e-business: 3 lunchwebinars

e-business ai

Dedicated Data & AI team

Dus je gebruikt Google Analytics? Da’s alvast een begin. Ons data- en AI-team verrijkt webstatistieken verder met data uit jouw andere gegevensbronnen, zoals jouw ERP, CRM of uit jouw IoT-devices.

We geloven bovendien dat elk bedrijf aan de slag moet met een first party data-strategie waar, naast alle generieke statistieken, ook gelogd wordt wat er voor jouw business écht toe doet.

Hoe andere bedrijven de kracht van onze e-business tech aanwenden

pgb-Europe besloot in te zetten op automatisering, zowel in de winkels en magazijnen als online. Zo investeerde het bedrijf in geautomatiseerde warehouses met robots en scanners. Die automatisering trokken ze, in samenwerking met ESC, door naar hun online en offline bestelproces. Zo konden we al hun systemen op elkaar afstemmen met een omnichannel beleving tot gevolg aan de hand van e-commerce.


40%

online omzet groei

15%

groei in gemiddelde online orderwaarde

92%

shop-experience score

Hoe maken we van jouw e-business project een succes?

e-business projectnaanpak

Strategie & analyse

De juiste e-business opportuniteiten bepalen is niet eenvoudig. We get that. Onze ‘Digital Strategy Workshop‘ en ‘Design Thinking workshop’ helpen om jouw e-business project te concretiseren en geeft het management een leidraad voor toekomstige digitaliseringsplannen.

Ontwikkeling

We ontwikkelen e-commerce software, mobile entreprise apps en online software op maat. Centraal daarbij staat de integratie met je bestaande applicaties en het automatiseren van complexe processen. Dit doen we altijd in samenwerking met jouw IT-team.

Optimalisatie

Boost de ROI van je e-business applicaties. Rapporten van je belangrijkste KPI’s vormen de basis voor onze consultants. Daarmee gaan ze, samen met jou of je externe partner, aan de slag om het rendement van je e-business te verhogen en je digitaal platform te verbeteren.

Over ons

Onze 230 inhouse experten houden van complexe digitale uitdagingen en keren je business en tech-ecosystemen met plezier binnenstebuiten. Van strategie tot implementatie en optimalisatie.

We hebben hiervoor alle kennis zelf in huis: Consultants, developers, integratoren, data-analisten, product experten, … Alles wat we doen gebeurt strategisch onderbouwd, technisch sterk en met focus op continuïteit.

Lees verder

eu e-commerce raport 2023

E-commerce trends in België en Nederland – EU rapport 2023

E-commerce heeft de afgelopen decennia een opmerkelijke opmars gemaakt in de Europese economie en blijft zichzelf opnieuw uitvinden ondanks verschuivingen…

Het geheim achter e-commerce succes: Het belang van MVP

In de competitieve wereld van e-commerce is het essentieel om snel te innoveren en je product of dienst aan te…

Het belang van kwalitatieve data in e-commerce

In de context van e-commerce is het belang van datakwaliteit allerminst te onderschatten. Een webshop of e-commerce platform is maar…