Video: E-business strategie binnen de groep

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  In dit webinar gaan we dieper in op de uitgekiende visie van Buildmat Deschacht, en hoe die voor een groepsstructuur verschillend is dan voor een alleenstaand bedrijf. 

  We leiden je ook door het platform en tonen je de features die Buildmat gebruikt om klanten efficiënt en geïnformeerd te laten beslissen én bestellen.

  • Jo Verfaellie, gedelegeerd bestuurder, vertelt hoe hij ROI in digitale investeringen meet. Hij kijkt ook vooruit naar hoe zijn sector de komende jaren zal evolueren en hoe bedrijven relevant kunnen blijven. 
  • Bert Vermeiren, Chief Digital Officer, heeft het over de succesfactoren achter de groei van BuildMat/Deschacht. Hij gaat ook dieper in op de must-have skills van zijn e-business team. 
  • An Cools, marketing en communications manager, legt uit hoe je je e-business zowel on- als offline promoot. Ze heeft het ook over hoe je een marketingplan voor groepsstructuren implementeert. 

  “Online en offline gaan hand in hand en het zijn net die bedrijven die verder geraken”

  Jo Veraellie gedelegeerd bestuurder

  “Lokale aanwezigheid is belangrijk voor de klant maar ook een sterk logistiek apparaat. We investeren sterk in e-commerce om deze te kunnen uitbereiden en te optimaliseren”

  Bert Vermeiren, Chief Digital Officer

  Wie is Buildmat
  Buildmat is een groep van succesvolle ondernemingen in de bouwsector. De groep telt ondertussen ongeveer 300 medewerkers.

  Buildmat groepeert een zevental bedrijven, waaronder distributiebedrijven Deschacht, Foylo en Outilac – De Munter. Deschacht is actief in distributie van bouwmaterialen. Foylo is referentieleverancier voor alle soorten folie voor bouw, retail en industrie. Outilac – De Munter is professionele gereedschapsspecialist en adviseur, met oplossingen voor de industrie en de vakman.