Ontbijtsessie 7/12: Cybersecurity, Teams Premium, Roger 365 & Microsoft 365 Copilot AI

  Ontbijtsessie 7/12 - 8u tot 12u - Gent

  Vragen over deze ontbijtsessie of Modern Workplace-oplossingen?
  Dieter Claus – Managing Director Modern Workplace
  Tel.: +32 (0)9 329 93 06

  Welkom op de sinterklaas-editie van onze IT-ontbijtsessies!

  In deze ontbijtsessie scheiden we het kaf van het koren wat betreft IT- en modern workplace onderwerpen. Wat is hype en wat heeft business value? Experts uit ons netwerk brengen je op kruissnelheid voor 2024.

  Teams Premium & Microsoft Copilot

  Microsoft Teams is een onmisbare samenwerkingstool gebleken voor quasi alle bedrijven. Door het toevoegen van AI en nieuwe features in de Teams Premium-versie gaat samenwerken echter naar het ‘next level’. Zo kan de Premium-versie je teams-meetings samenvatten, zelf bookmarks toevoegen aan meetingopnames, markeren wanneer een persoon het woord neemt enzovoort. Op vlak van beveiliging gaat ook alles er op vooruit en je zal webinars geven als een pro met de rijke nieuwe mogelijkheden van bij de webinar-registratie, over de eigenlijke uitzending tot de opname.

  Tijdens deze sessie krijg je ook nog eens status van Microsoft 365 Copilot en Bing Chat Enterprise wat betreft beschikbaarheid en mogelijkheden.

  💡 Expert: Peter Copman | Sr Partner Technology Strategist – Modern Work | Microsoft

  Roger 365 – maak van Teams een Contactcenter

  Microsoft Teams is voor je medewerkers de spil van hun dagelijks werk. Vooral als het op intern samenwerken aan komt. We zien echter ook steeds vaker externe communiatiestromen in Teams toekomen. Traditionele telefooncentrales worden vervangen door ‘bellen met Teams’, crm- en erp-systemen delen berichten en updates met gebruikers via Teams, helpdeskportal en ticketingsystemen koppelen met Teams en ga zo maar door.

  In deze sessie leer je hoe je met de uitbreiding Roger 365 van Teams een volwaardig contactcenter maakt waar alle bovengenoemde communicatiestromen (en nog vele andere zoals Whatsapp, social media direct messages, …) op een beheersbare manier bij elkaar komen. Dankzij Roger 365 verbeter je je klantenservice en bespaar je jouw eerstelijnsmedewerkers heel wat tijdsverlies.

  💡 Expert: Kristof Meeus | Modern Workplace Consultant | ESC

  Cybersecurity in tijden van digitale transformatie

  Net zoals alle bedrijven is ook jouw organisatie ongetwijfeld op meerdere vlakken tegelijk aan het digitaliseren. Bovenop deze verandering komt nog eens dat het landschap van cyberbedreigingen steeds uitgebreider wordt en dat de kennis rond cybersecurity binnen bedrijven, vermoedelijk ook het jouwe, niet snel genoeg mee evolueert.

  In deze sessie leer je meer over de 5 stappen om een solide basishygiëne op te zetten voor je business en zoomen we in op zaken als ‘zero trust’, ‘endpoint security’ en ‘e-mail security’. Naast best practices verduidelijken we ook een aantal tools en technologieën die jouw bedrijf weerbaarder maken tegen IT-bedreigingen.

  💡 Expert: Nico Bosschaert | Director Channel Sales | Barracuda

  Praktisch

  • 📅 donderdag 7 december
  • 🥐 Ontbijt vanaf 8u
  • 🕗 9u tot 12u (sessies & broodjeslunch)
  • 🏢 ESC kantoor – Kortrijksesteenweg 1093 C – Sint-Denijs-Westrem
  • 🅿 Bezoekersparking buiten of op -1 en -2 (ESC-gemarkeerde blauwe plaatsen)
  • ❕❓ Waar wacht je nog op? Max 35 personen.